Subscribe to my full feed.

2 Kasım 2012 Cuma

TCHİBO KAVUŞMASI :))))

Birkaç tema önce ilk olarak katalogta görüp çarşamba tema günü koşa koşa gidip bulamayınca istediği oyuncağı alamayan çocuklar gibi mutsuz oldum :(( Gümrük problemi olduğunu gelip gelmeyeceği belli değil cevabıyla yıkılan ben ısrarla netten takipteydim ki işte o an kavuşma anına bir tık kalmıştı ve bugün kavuştuk dikiş ipliği seti ve kumaşlarımla .32 adet dikiş ipliği ve masuralarıyla birlikte şimdi arkadaşlarını bekleyen diğerleri yani kutular ,makaslar,kurdeleler,düğmelerle birlikte yaydım masamın üstüne seyrediyorum ....Aklımda bir sürü tilki :))) Heycanlanıyor ve mutluluk duyuyorum sizlerlede paylaşmadan edemedim .....Kocaman sevgiler

6 yorum:

Alyaminahome dedi ki...

Handeeeee çok fenasın niye haber vermedin daha önceden Tchibo da böyle böylr şeyler var diye bacım o kutular da tchibo mu? bir de makaslar iyi mi kullandın mı? ne çok soru sordum.Hepsi çok güzel bir şey daha sorsam o kumaşlar, düğme ve kurdele set mi? ayrı ayrı mı? pes bana hepsine bayıldım.Güle güle kullan.Kolaylar gelsin.Ayy birde şu yazma olmasa da uzun uzadıya konuşabilsek daha memnun alacam da neyse bir ara telefonlaşırız.Başın ağırdı dimi.Hoşçakal..

Unknown dedi ki...

Ayyy şekerim ben bunları toparlayana kadar neler çektim sorma ... Şimdi gelelim cevaplara evet hepsi takım fakat tek tek satılıyor internette hala olabilir ... Makaslar 2 çeşit var ben 3 lü sürfile makası normal makas ve nakış makası olanı aldım hepsi pembe olan yani bu arada telf nerden yazılım :))))

Blog; Maydonoz by Nalan dedi ki...

Merhabalar, beni takibe aldigini görünce tesekküre gelmistim. Ama yeni oyuncaklarini kiskanmadan edemedim:) Tilkinin aklindakileri uygulamaya dökmesini dört gözle bekleyecegim! Kolay gelsin!

Unknown dedi ki...

Önce hoşgeldin sefa geldin sonra tilkilerimi bende merakla bekliyorum heycanla paylaşacağım görüşmek üzere

Mevlude Turk Topal dedi ki...

Eneeeeemmmmmmm, o makas benim istedigim makas mi? Dur bakayim... Valla o:)) Hadi tilkiler insin meydane artik:))

Unknown dedi ki...

İnsanda çok tilki olun ca hangi birini dinleyeceğini şaşırıyor... Bu aralar mutfak tilkileri dikiş tilkilerini dövdüüüü kurabiye sipariş leri numuneler derken vakit biraz çabuk geçiyor :(( ama asla tilkilerimden kurtulmuyorum .... Hep varlar :))))