Subscribe to my full feed.

4 Mart 2013 Pazartesi

b-fit ve KERMES

       
               Herkese mutlu,sağlıklı,neşeli,güzel ve huzurlu bir hafta diliyorum.Bu hafta güzel ve yoğun bir haftaya hazırlanıyorum.Bunlardan bir tanesi cumartesi b-fit in geleneksel 8 MART kadınlar günü için düzenlediği kermese katılıyor olmam.b-fit i bilmeyen yada daha önce adını duymayanlar için sizlere ufak bir tanıtım da yapıcağım tabi...

             Kermes  kendi üreten kadınlara destek amaçlı yapılıyor.Evde ürettiğiniz yiyecekler, ördükleriniz, diktikleriniz, boyadıklarınız, çektiğiniz fotoğraflar, yaptığınız resimler vs.vs. kermeste sergileniyor olacak.
          
            Ben de bir arkadaşım ŞENAY BAYMAN la birlikte katılacağım.Şenaycığım çok değişik,farklı,tasarım Ahşap objelerle yapıyor.Gördüğünüzde siz de ne demek istediğimi anlayacaksınız.Bende bildiğiniz gibi kurabiyelerim,muffinlerim ve ev yapımı lezziz  ürünlerimle katılacağım.Hepinizi kermesimize bekliyoruz.Kermesiniz 9 mart cumartesi için sabah 10 akşam 18 arası  b-fit Adnankahveci BEYLİKDÜZÜ UYUM ÇARŞI sı içinde yapılacak.

             Şimdiden 8 MART kadınlar gününüz kutlu olsun.Eğer bu hafta sizleri ziyarete gelemez ve yeni post ekleyemezsem beni bu haftalık affedin.....Kocaman sevgiler.
             
   b-fit oluşumuna 2006 senesinde ortaklardan birinin Amerika'da yaşarken benzer bir sisteme katılması ve günde yarım saatini ayırarak 2 beden incelmesiyle başladı. Bu konu ile ilgili 2 sene araştırma yapan ve eğitimlere katılan ilk ortak, başarısı bilimsel esaslara dayanan sadece Amerika'da 13 milyon kişinin katıldığı bu sistemin Türkiye ve Türk kadınları için daha farklı uygulanması gerektiğini düşündü. Bu bir üye ve spor salonu ilişkisinden öte olmalıydı. O andan itibaren b-fit oluşumu hızlandı ve her biri kendi konusunda çok deneyimli ve profesyonel 6 kadın bir araya gelerek bu sistemi Türk kadınlarının seveceği ve katılacağı bir formata getirdi.

Peki, kim bu kadınlar ve neden birlikteler? Bu kadınların en önemli özelliği hayatı ciddiye almayı ama eğlenceli yanlarını her koşulda ortaya çıkarmayı ilke edinmiş ve hayatları boyu çok çalışmış insanlar olması. Bir tanesi hem işletmeci hem psikolog ve öğretim görevlisi, bir tanesi eğitmen ve reklamcı, bir diğeri hem tiyatrocu hem işletmeci, bir diğeri eğitmen, bir diğeri masöz ve estetisyen ve bir tanesi de psikolog ve öğretim görevlisi.
 
Sporun sağlıklı bir yaşam için gerekliliğini artık milletçe öğrendik ama her türlü ağır sorumluluğu üstlenen, kendisini düşünmeyi herkesten sonraya bırakan ve çoğunluğu maddi imkansızlıklar içindeki Türk kadınını nasıl spor yapmaya ikna edebilirdik? Sağlığın elden gidiyor desek “bana birşey olmaz ” diyor, sadece 30 dakika desek “saçımı taramaya vaktim yok” diyor, çok ucuz desek “emekli insanım, bir de spora nereden para bulayım” diyordu. Sabırla, sevgiyle ve anlayışla deneyip görmelerini sağladık. 
Bizi bizden iyi kimse anlamaz dedik ve Türk kadınının spor yapmasına engel olduğunu düşündüğü tüm mazaretleri ortadan kaldırmadık ama spor yapmamak için bir mazeret olmadığını görmesini sağladık. Şimdi her üyemiz b-fit’i yaşatmak için elinden geleni yapıyor.

12 yorum:

ikndesign dedi ki...

Kolay gelsin canım. Umarım bol satışlar gerçekleşir:)

Unknown dedi ki...

Hayırlı olsun bol kazançlar dilerim.

journey of my hands dedi ki...

ah şu pazar günü olsaydı ne olur du? kesin gelirdim canım benim..muffin yerdim bol bol :)) şimdiden hayırlı bol kazançların olsun arkadaşım :) öpüyorum kocaman

Unknown dedi ki...

ilknurcuğum çok çok teşekkür ederim...sevgiler...

Unknown dedi ki...

Mehtapcığım çok çok teşekkürler...kocaman sevgiler...

Unknown dedi ki...

Sibelim kocaman yürekli arkadaşım...biliyorum ki kalbin hep benle çünkü benim hep senle.....kocamannn öptüm.....

keyiflisofram dedi ki...

Kolay gelsin,aslında bana yakın gelmeyi düşünürdüm fakat misafirim
var ama arkadaşlarıma duyurdum.Hayırlı olsun,bol kazançlı geçsin.

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Iyi sanslar kolay gelsin diyorum guzel bir aktivite olacak..sonradan paylasimlarini bekliyorum. sevgiler..

Emel Sevren Pınar dedi ki...

Hiç yorulmaz mısın arkadaşım sen? Bir dur diyeceğim ama durma! bayılıyorum enerj,ne ve azmine. bol kazançlı bir satış olsun inşallah. Kolay gelsin.

Unknown dedi ki...

Ciselciğimmm mutlaka bekliyorum madem yakındasın akşam 7 ye kadar orda olucaz ... Hem tanışmış oluruz ... Kocaman sevgiler....

Unknown dedi ki...

Dost bahçem bende merakla ve heycanla bekliyorum... Tabiki paylaşıcqğım sizlwrle herşeyi ... İyi dilikler için teşekkürler .....sevgiler

Unknown dedi ki...

Emelimm sevgili arkadaşım üretmek paylaşmak bana iyi geliyor daha ne diyim birde sizlerden böyel güzel sözler duymak kocamnnn aevgiler