Subscribe to my full feed.

27 Haziran 2008 Cuma

BİRAZ SOLUK BİRAZ TATİL








Ara sırada olsa sayfama bakıp güncellenmiş tarifler arayanların beni hatırlayıp bu kadın yaşıyormu diyenlerin hatırına yazıyorum bu SOLUK yazısını.Biliyorum her koşturmasına rağmen yazısını güncelleyenlere ayıp yaparak ben yazılarımı bir türlü güncelleyemdim .


Uzun uzun açıklama yazısı da yazmayacağım ama bilin ki çok koşturdum bu aralar.Hastalıklar,okul,gösteriler,temizlikler,hazırlıklar filan derken baktım ki ben çalışırken bu kadar koşturmuyordum.Ama şükür ki koşturacak kadar sağlıklıyım diye kendimi teselli ediyorum.


Bu gün gene bir hazırlık içindeyim ve dönüşte internet bağlantısından uzak bir tatile başlayacağım.Eylül ayına kadar biraz soluk, biraz tatil, biraz daha az tempolu bir ara vereceğim.Bu arada sizler biliyorum süper tarifler süper yorumlar ekleyeceksiniz bloglarınıza ben de gelince hepsini okuyup telafi edicem yokluğumun...




Hepinize sağlıklı,bol bol dinlenceli,eğlenceli,bol tarifli günler diliyorum.


SEVGİLERİMLE

Biz fotoğraflarını gördüğünüz hala doğası kaybolmamış,hala insanlarının kendi evinin önünü süpürdüğü,komşuluk,insanlık,sevgi,mis gibi adaçayı,kekik kokan Marmara Adasındayız bekleriz efendim :))))

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Bırak Allah aşkına Hande..
Tipik eski Türk filmlerindeki sahil kasabası komşulukları mı kaldı? Sende canım. Düzen değişmiş. Menfaat.. Riyakarlık diz boyu.. Sen çık o siyah beyaz dünyadan bence.. Renkli bak renkli..

Mehmet Tuncer

ayşegül mutfakta dedi ki...

iyi tatiller benim içinde o güzel yerden derin bir nefes al..

Tijen dedi ki...

Gelsek mi ne?

ebrulitatlar dedi ki...

Hande'cim iyi tatiller.Sevgiler..