Subscribe to my full feed.

13 Ekim 2008 Pazartesi

Ben Geldim Nihayet


Nerelerdeydim ? Gene bir koşturma bir koşturma .Önce yazlık telaşı sonra hastalıklar derken gene bir ayrılık yaşadım.Hala aynı koşturmalar devam ediyor ama kendime bir zaman ayırmak ve sizlerle tekrar buluşabilmek adına dönüş yaptım nihayet.
Şu aralar aslında yeni bir tarifim de yoktu çünkü yeni bir şeyler yapıcak zamanım olmadı .Ben de 3 Ağustos'ta kızımın doğum gününde yaptığım pastamızı sunmak istedim.Aslında iki pasta yapmıştım ama fotoğraflamayı unutmuşum o koşturma sırasında.
Bazen inanamasam da bu peri kızının bu kadar büyüdüğüne pastasının üstündeki 9 tane mumu üfleyince birden rüyadan uyandım .
Görünüş olarak pek bir albenisi yok ama pastada ,yazın o sıcağında çok lezzetli bir pasta olmuştu.Yazlıkta fırın problemi yaşadığımdan hazır pasta taban kullandım.Ecem şekerhamuru pastalardan pek hoşlanmadığı için bol çikolatalı bir pasta yaptım ona.Pasta tabanları bol soğuk süt ile ıslattım.Dr.other'in Creamole siniden 2 paket yaptım ve her kata bolca sürdüm.İçine bol fıstık ve çikolata damlası koydum.Üstünü de çikolatalı krem şanti ile süsledim.Ve prensesimin yedi cücesinide ekledim üstlerine.Kızım ve arkadaşları çok beğendiler pastayı önemli olan onun beğenmesiydi ben de onun mutluluğyla mutlu oldum.Ama en kısa zaman da yenilerini istiyormuş :)
En kısa zamanda yeni tarfilerle dönmek üzere hepinizi çok özlediğimi söylemem gerek.Bütün şekerlerimle kısa zamanda görüşmek üzere.....Sevgiler

6 yorum:

ebrulitatlar dedi ki...

Hande'cim hoşgeldin. Ecem'in geçmiş doğumgünüde kutlu olsun. Pastası çok güzel olmuş. Ellerine sağlık. Yeni tariflerde görüşmek üzere,sevgiler canım..

Adsız dedi ki...

Öncelikle güzel yorumun ve ziyaretin için çok teşekkür ederim. Yaptığım 8 taş yüzüğü beğenmene sevidnim.ben de bu vesile senin bloğu tanıma şansı edindim. takipteyim.Sevgiler.

Adsız dedi ki...

Sevgili Hande'ciğim hoşgeldin canım..!

Ecem'in geçmiş doğum günü kutlayıp,sağlıklı,mutlu ve başarılı güzel yıllar diliyorum tüm sevenleriyle..

Pastası çok şık olmuş,ellerine sağlık canım..


Sevgilerle..

NiNo dedi ki...

hosgeldin canim ozlettin

yaban mersini dedi ki...

öncelilikle hoşgeldin demek istiyorum,lütfne bir daha bu kadar aralar verme..özlüyoruz seni..sevgili kızının dogum günü çok geçmiş belki ama yine de kutlu olsun.slmlar

Aybike Ceylan dedi ki...

Hande'cigim, Cok ozletiyorsun kendini, pasta harika, fotograflar da oyle.
Sevgiler..